Roliga mobilspel

Som vi säkert tidigare nämnt så älskar vi spel i alla dess former. Det finns många sällskapsspel och fysiska spel som stimulerar och får en att tänka till. Dessa spel är alltid roliga att plocka fram och damma av lite då och då, speciellt när man umgås med ett gäng vänner. Men ibland känner man för någon lättare typ av spel för att fördriva tiden lite och bara koppla av. Här nedan har vi samlat de 4 roligaste spelen med djurtema! Dessa går att spela på i mobilen eller surfplattan.

 

Disco Zoo

Disco Zoo går ut på att man åker runt i världen och köper djur till sitt egna zoo. Målet är att expandera verksamheten och fler djur ökar inkomsterna vilket man kan lägga på att hitta ännu fler djur! För att tjäna in pengar kan man bland annat spela på pussel och dansa disco! Spelet är gratis och finns att ladda ner för både iOS och Android.

 

Peppy Pals Reggy’s Play Date

Peppy Pals Reggy’s Play Date är en spel app för barn men som vanligt fastnar vi enkelt i såna här spel också! Spelet går ut på att du ska ta hand om en hund och alla möjliga knasiga saker kan hända och det är upp till dig att se till så att Reggy mår bra och alltid har mat, vatten och underhålls. Det är ett riktigt bra spel för barn för att lära dem om känslor och ansvar. Du kan läsa mer om spelet hos pappasappar.se 

 

dreamfish

Dream fish är ett roligt spel för barn men även vi fastnade för det! Drömmer du om att skaffa ett akvarium kan detta spel vara en bra träning inför vad som komma skall. Man börjar med att inreda sitt egna akvarium till fiskarna som man sedan tar hand om och föder upp. Man kan även uppfylla vissa uppdrag för att tjäna pengar och samla på sig mer fiskar. Även detta spel finns att ladda ner i Playstore och app store.

 

TornadofarmEscape

Tornado: Farm Escape är en rolig videoslot som börjar med att en våldsam tornado drar in över bondgården och detta skapar liv i luckan bland djuren! Det är ett lättsamt och roligt spel som gör att man lätt fastnar och dras med i de roliga special funktionerna som uppstår när man lyckas snurra fram rätt symboler. Man kan själv välja om man vill spela med riktiga pengar eller låtsaspengar. Spelet tillsammans med en recension kan man hitta på bland annat Casinonimobilen.se. Där finns också liknade spel som går att spela på genom mobilen.

 

Se till att spela med måtta, speciellt när det gäller barn kan för mycket uppkoppling vara skadligt för deras hjärnor. ”Vi ser att användning av mobiler, datorer och läsplattor ändrar på hjärnans funktioner. Om barnen använder tekniken i en lärande miljö så är det bra för hjärnan, det utvecklar den”. Sa Larry Rosen, professor i psykologi. Dock är det viktigt att inte leva i en miljö där man är ständigt uppkopplad och sitter framför en skärm för långa stunder.