PetCom-utrustning

petcommm    petcom2

PetCom är ett smidigt hjälpmedel för att söka och återfinna ditt smådjur. Pejlutrustningen består av en radiosändare och en mottagare som tillsammans hjälper dig att hitta ditt husdjur. Designen är smidig och besvärar djuret minimalt, sändaren är vattensäker och avramlingssäker. Det fina med PetCom är att utrustningen kan användas på flera djur samtidigt, mottagarna är nämligen försedd med 200 kanaler!

 

PetCom distribueras av Followit AB som är specialiserade på just spårutrustningar för sällskapsdjur.

 

PetCom säljs i ett paket där både mottagare, sändare och halsband ingår. Du kan välja mellan färgerna rosa, blå och grön.

 

Paketpris: 2995 :- 

 

Detaljer
Frekvens: 433-434 MHz
Kanaler: 200
Brukstemperatur: -25C till +50C 
Mottagare:
Vikt: 270 gram
Mått: 180 x 67 x 30-40 mm
Drifttid: ca 12 timmar
Batterityp: 2st LR6 (1,5V)
Sändare:
Vikt: 30 gram
Mått: 15x50x19mm
Drifttid: 14 dagar
Batterityp: 1st LR3 AAA (1,5V)
Räckvidd: 0,5 – 1 km

Det kan bli en dyr historia om man vill försäkra sina smådjur och ha de bästa chansen att finna de igen om de går vilse. Vi på Petcom.se erbjuder tyvärr ingen delbetalning som man kan använda för att sprida ut betalningen men det tjänster inom finansiering som du kan vända dig till. Välj det som passar dig bäst, marknaden av kreditföretag är stor där det också erbjuds snabblån som fungerar på så sätt att kostnaden för lånet beror på hur stor summa man lånar och hur lång tid man tar lånet. Det är inte så svårt som det kan tänkas sig men för vidare information är det bra att söka sig direkt till www.lånapengar.com, finansrådgivare eller en annan önskad tjänst som du väljer att använda för delbetalning av Petcom och djurförsäkring.